ΑΡΧΙΚΗ

[wp-rss-aggregator exclude=”1259″][huge_it_maps id=”1″]

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ Γ.Σ.»

Αγαπητοί φίλοι και φίλες
Σας ενημερώνουμε ότι στις 1/9/2020 και ημέρα Τρίτη ξεκινούν οι προπονήσεις του Συλλόγου μας στο Δημοτικό Γήπεδο Πεύκης.
Την πρώτη εβδομάδα έναρξης, από 1/9 έως 4/9 οι αθλητές/τριες μας θα έρχονται ως εξής:
18.00-19.00, οι μικροί αθλητές/τριες μέχρι και Τετάρτη δημοτικού.
19.00-20.00, οι αθλητές/τριες από Πέμπτη δημοτικού και άνω (και όσοι επιθυμούν να λειτουργήσει τμήμα ενηλίκων).
Οι λεπτομέρειες για το πώς θα διαμορφωθούν τα τμήματα για το αθλητικό έτος 2020-2021 θα καθοριστούν από τους προπονητές μας από κοντά.
Τέλος, τηρώντας τους κανονισμούς ασφάλειας κατά της εξάπλωσης του COVID -19 υπενθυμίζουμε ότι για την είσοδο των αθλητών/τριων στο γήπεδο πρέπει να γίνεται από πριν εγγραφή στην ειδική πλατφόρμα του δήμου μας για τις αγωνιστικές ομάδες και όχι σε αυτή του κοινού. Για τη διευκόλυνσή σας, σας προωθούμε ξανά το σχετικό link παρακάτω.
booking.open1.eu/likovrisipefki/stadio_pefkis_2
Σας περιμένουμε!
ΚΑΛΗ ΕΝΑΡΞΗ !!!

Προπονητές & Δ.Σ.
...

View on Facebook

Το Σαββατοκύριακο στα Γιάννενα μία διαφορετική αγωνιστική χρονιά φέτος φτάνει στο τέλος της με το πανελλήνιο πρωτάθλημα κ20!!!
Η δεύτερη Πανελληνιονίκης στα 800 μέτρα κορασίδων Μαριλένα Λιανοπούλου θα μετρήσει τις δυνάμεις της στην μεγαλύτερη κατηγορία, όπου θα βρεθεί του χρόνου, και θα κυνηγήσει ένα ατομικό ρεκόρ!!!
Από την άλλη η Κωνσταντίνα Ζαμινού παρόλο τον τραυματισμό στη μέση που την ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό προκρίθηκε στα 200 μετρα στις 16 καλύτερες αθλήτριες της Ελλάδας και θα προσπαθήσει για το καλύτερο!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ!!!
...

View on Facebook

Την μεγαλύτερη επιτυχία στην σύντομη ιστορία του συλλόγου πέτυχε χθες στη Λάρισα η Μαριλένα Λιανοπούλου κατακτώντας την δεύτερη θέση στα 800 μέτρα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18!!!
Η ασημένια πλέον πανελληνιονίκης σε μια πολύ καλή κούρσα έδειξε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση σωματικά αλλά και ψυχολογικά και οι κόποι της χρονιάς απέδωσαν καρπούς!!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ!!!!
Τα καλύτερα τώρα ξεκινάνε!!!
...

View on Facebook

Η ώρα των καλύτερων έφτασε!!!!
Μετά την ολοκλήρωση των διασυλλογικών πρωταθλημάτων του ΣΕΓΑΣ σήμερα και αύριο διεξάγεται στη Λάρισα το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 με τους 16 καλύτερους αθλητές σε κάθε αγώνισμα από όλη την Ελλάδα!!!Η Μαριλένα Λιανοπούλου μετά την εξαιρετική εμφάνιση στο διασυλλογικό θα συμμετάσχει με τον δεύτερο καλύτερο χρόνο στα 800 μέτρα!!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!
Οι αγώνες θα μεταδοθούν Livestreaming από το site του ΣΕΓΑΣ!
...

View on Facebook