ΑΡΧΙΚΗ

[wp-rss-aggregator exclude=”1259″][huge_it_maps id=”1″]

Στους τελευταίους αγώνες της χρονιάς για τον σύλλογο μας το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ18 στον Βόλο η Μαρία Σκότη και ο Σωτήρης Σαμοΐλης έκαναν εξαιρετική εμφάνιση με ατομικές επιδόσεις στα αγωνίσματα που πήραν μέρος!!!!
Ο Σωτήρης έτρεξε 2000 μέτρα με φυσικά εμπόδια και τερμάτισε με χρόνο 7.04.32 (προηγούμενη επίδοση 7.22.40)!!!!!
Η Μαρία μετά την επιτυχία της στο εξαθλο της κατηγορίας της αν και αθλήτρια μικρότερης κατηγορίας έχασε τον τελικό στη σφαιροβολία μόλις για 6 εκατοστά κάνοντας 11.23 βελτιώνοντας συνεχώς τις επιδόσεις της!!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!
...

View on Facebook

1 month ago

Αναγεννηση Πευκης

Ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ20 όπου για ακόμα μια φορά ο σύλλογος μας έδωσε το παρόν με την Κωνσταντίνα Ζαμινού και την Μαριλένα Λιανοπούλου!!!
Δύο κορίτσια που φέτος δυσκολεύτηκαν για διαφορετικούς λόγους, η Κωνσταντίνα με πρόβλημα στη μέση και η Μαριλένα σε χρονιά πανελληνίων εξετάσεων κατάφεραν να κάνουν πολύ καλές επιδόσεις και να εξελιχθούν μέσα από αυτή τη δύσκολη χρονιά!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ελπίζοντας ότι του χρόνου θα είναι μια φυσιολογική χρόνια για όλους!!!!
...

View on Facebook

Δεύτερη Πανελληνιονίκης στον όμιλο μας η Μαρία Σκότη στο εξαθλο με ατομικά ρεκόρ σε όλα τα αγωνίσματα και επιδόσεις που θα την έφερναν σε θέσεις μεταλλίων και υψηλά στην κατάταξη και σε ατομικά αθλήματα σφαίρα, ακόντιο, μήκος και 80 εμπόδια κατάφερε μετά από μια δύσκολη χρονιά να κάνει ατομικό ρεκόρ με 3557 βαθμούς (3080 πέρυσι) με ουσιαστική προπόνηση 2 μηνών αφού το στάδιο της Πεύκης ήταν κλειστό όλο το χρόνο!!!!
Συγχαρητήρια στην Μαρία ένα κορίτσι που έχει ξεκινήσει το όμορφο ταξίδι του στον αθλητισμό από την δευτέρα δημοτικού στις ακαδημίες της Πεύκης και πλέον πρωταγωνιστεί σε πανελλήνιο επίπεδο!!!!!
Συγχαρητήρια σε ακόμα ένα παιδί από τις ακαδημίες του συλλόγου τον Οδυσσέα που παρά τον τραυματισμό που είχε κατάφερε να αγωνιστεί στα 1200 και να τερματίσει με νέο ατομικό ρεκόρ!!!!
...

View on Facebook

Πετρουλάκης Οδυσσέας, Ρουντας Γιώργος και Σκοτη Μαρία αν και αθλητές μικρότερης κατηγορίας πήραν μέρος σήμερα στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ18 και τα πήγαν τέλεια!!!
Ο Οδυσσέας στα 1500 και ο Γιώργος στα 400 πρώτη φορά καινούργια αγωνίσματα για αυτούς και η Μαρία με ατομικό ρεκόρ στο άλμα σε μήκος και 5η θέση με πολύ καλή επίδοση στη σφαιροβολία έδωσαν σημαντικούς βαθμούς στο σύλλογο!!!
Συγχαρητήρια σε όλους!!!
#anagennisipeukis #trackandfield #academy
...

View on Facebook