ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΕΥΚΗΣ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΜΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 1.000Μ

Αφετηρία στη γωνία του σταδίου στην αρχή της Πλάτωνος. Στροφή δεξιά στην Σκρα και ξανά στροφή δεξιά στην Μάρκου Μπότσαρη. Δεξιά στην Δημοκρατίας και τερματισμός στην γωνία του σταδίου στο σημείο της αφετηρίας.

1-000%ce%bc-%cf%80%ce%b5%cf%8d%ce%ba%ce%b7

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 2.000Μ

Αφετηρία στην Δημοκρατίας στη διασταύρωση με την Πλάτωνος (γωνία σταδίου). Στροφή δεξιά στην Πίνδου και ξανά δεξιά στην Ιωαννίνων. Στροφή δεξιά στην Μάρκου Μπότσαρη και αριστερά στην Νικολάου Πλαστήρα. Λοξά δεξιά στην Δημοσθένους και είσοδος στην Δημοκρατίας μέχρι τον τερματισμό στην διασταύρωση με την Πλάτωνος.

2-000%ce%bc-%cf%80%ce%b5%cf%8d%ce%ba%ce%b7

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 3.000Μ

Αφετηρία στην Δημοκρατίας στη διασταύρωση με την Πλάτωνος (γωνία σταδίου). Στροφή δεξιά στην Πίνδου και αριστερά στην Βασιλέως Βουλγαροκτόνου. Δεξιά στην Κωνσταντινουπόλεως και πάλι δεξιά στην Ιωαννίνων. Δεξιά στην Μάρκου Μπότσαρη και πάλι δεξιά στην Σκρα. Αριστερά στην Μικράς Ασίας και πάλι αριστερά στην Νικολάου Πλαστήρα. Λοξά δεξιά στην Δημοσθένους και είσοδος στην Δημοκρατίας μέχρι τον τερματισμό στην διασταύρωση με την Πλάτωνος

3-000%ce%bc-%cf%80%ce%b5%cf%8d%ce%ba%ce%b7

 

Οι διαδρομές αυτές είναι ιδανικές για γύμναση των γονέων στη διάρκεια των προπονήσεων των ακαδημιών στίβου. Η Πεύκη άλλωστε είναι ιδανική για πεζοπορία. Οι διαδρομές αυτές είναι εύκολες και αποτυπώνονται στη μνήμη μετά από τις πρώτες προπονήσεις. Μπορούμε να πείσουμε και φίλους για να έχουμε παρέα στην προπόνηση.

 

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

Οι προπονητές στίβου της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΕΥΚΗΣ Γ.Σ.