ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2018

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ  ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΕΥΚΗΣ Γ.Σ.

Και οι τρεις ήταν υπέροχες. Αναφερόμαστε στη Μαριλένα Λιανοπούλου, την Κωνσταντίνα Ζαμινού και την Ειρήνη Μουρατιάδη που συμμετείχαν με τα χρώματα της Αναγέννησης Πεύκης στην παρθενική εμφάνιση του σωματείου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων – Κορασίδων που διεξήχθη στο Στάδιο της Κατερίνης στις 23 & 24 Ιουνίου. Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα – που αφορά ηλικίες μέχρι και 17 ετών – τα τελευταία χρόνια θεωρείται από τα δυσκολότερα αφού οι συμμετοχές ξεπερνούν συνολικά τις 2.000 στα αγωνίσματα των παίδων και των κορασίδων.

Στον τελικό λοιπόν των 1.500μ, η 15χρονη Μαριλένα Λιανοπούλου κατάφερε να τερματίσει 9η με επίδοση 5΄.00΄΄.33, επίδοση που αποτελεί νέο ρεκόρ σωματείου. Επίσης οι δυο «γρήγορες» της Πεύκης, Κωνσταντίνα Ζαμινού και Ειρήνη Μουρατιάδη συνέτριψαν τα ατομικά τους ρεκόρ στα 100μ με επίδοση 13΄΄.03 και 13΄΄.07 αντίστοιχα.

Το αγωνιστικό ραντεβού ανανεώνεται το προσεχές Σαββατοκύριακο, όπου οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του σωματείου θα μπούν στη μάχη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων Α΄& Παγκορασίδων Α΄που θα διεξαχθεί στην Χαλκίδα.