ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ – ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το Δ.Σ. της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΕΥΚΗΣ Γ.Σ.

ευχαριστεί θερμά

για την ουσιαστική τους συμβολή στην επιτυχημένη διοργάνωση του 2ου  Σεμιναρίου του Συλλόγου μας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18-11-2018 και ώρα 11:00 στην αίθουσα Μ. Αναγνωστάκης (κάτωθι του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης) με θέματα:

  • Αθλητική Ψυχολογία

“Πώς να γίνω ψυχικά ανθεκτικός αθλητής”

 και

 Αθλητική Διατροφή

“ Το πιάτο του αθλητή ανάλογα  με την αγωνιστική περίοδο”

τις  ομιλήτριές και επιστημονικές μας συνεργάτιδες κ.κ.

Φρόσω Πατσού, M.Sc. Ψυχολόγο, πτυχιούχο του Παντείου Πανεπιστημίου, κάτοχο μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Αθλητική Ψυχολογία, Επιστημονική Συνεργάτιδα Εθνικής Ομάδας Στίβου, Επιστημονική Συνεργάτιδα Ακαδημιών Ποδοσφαίρου ΑΕΚ, π. αθλήτρια Εθνικής Ομάδας Στίβου – OLY, Υποψήφια διδάκτωρα Παντείου Πανεπιστημίου-Τμήματος Ψυχολογίας

&

Ειρήνη Μπαμπαρούτση, PhD, Διδάκτωρα Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, Κλινική Διαιτολόγο – Αθλητική Διατροφολόγο, Επιστημονική Συνεργάτιδα ΣΕΓΑΣ-Διατροφολόγο της Εθνικής Ομάδας Στίβου, ΠΓΣ, Επιστημονική υπεύθυνη Διαιτολογικού γραφείου <<ΘΕΡΜΙΔΑ>>,

 

Οι ομιλήτριές μας με το κύρος, τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις συμβουλές τους προσέδωσαν ποιότητα στο σεμινάριο μας ενώ με το μοναδικό τους τρόπο πρόσφεραν απλές λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητάς μας.

Επιπλέον, κέρδισαν όλους τους παρευρισκομένους, δεχόμενες ερωτήσεις, λύνοντας απορίες και δίνοντας οδηγίες ενώ μας έδειξαν πώς να θέτουμε εφικτούς στόχους, αποκαλύπτοντάς μας μικρά μυστικά ώστε να καταφέρνουμε να τους πραγματοποιούμε.

Ευχαριστούμε τον Δημάρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης,  κον Αναστάσιο Μαυρίδη, για τη

φιλοξενία της εκδήλωσης, στην αίθουσα Μ Αναγνωστάκης.

Ευχαριστούμε τον Διευθυντή Αγωνιστικού Αθλητισμού της Γ.Γ.Α. του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, κο Τσολακίδη Πρόδρομο, για την παρουσία του, τις τοποθετήσεις του αλλά και τα καλά του λόγια, με τα οποία μας προέτρεψε να συνεχίσουμε παρόμοιες εκδηλώσεις, διότι πέρα των προφανών αγωνιστικών ωφελειών που παράσχουν, πραγματώνουν κυρίως την ποιοτική αναβάθμιση των αθλητριών – αθλητών μας.

Ευχαριστούμε  τους έμπειρους Δημοσιογράφους-Αθλητικογράφους και Φωτορεπόρτερ, κο Γιώργο Αράπογλου Αθλητικών Ιστοσελίδων <<SportsStories .gr και εφημερίδα Αμαρυσία>> και την κα Σεβαστή Βρακατσέλη<< SportsStories .gr>> που κάλυψαν δημοσιογραφικά  την εκδήλωσή μας, καθώς εκτός από την επαγγελματική ταυτότητά τους είναι οι ίδιοι πάνω από όλα αγνοί φίλαθλοι, εραστές του καλού αθλητισμού, της άμιλλας, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής διάστασης του αθλητισμού.

Επιπροσθέτως οφείλουμε να ευχαριστήσουμε:

το φυσικό μεταλλικό νερό «Πηγές Κωστηλάτας στην ΄Ηπειρο» και τον αντιπρόσωπό της, κο Αλεξόπουλο Αθανάσιο καθώς επίσης και

τα αρτοζαχαροπλαστεία  «Ο Μύλος του χωριού»

που με  τις ευγενικές τους χορηγίες  στήριξαν την εκδήλωσή μας.

Τέλος υποσχόμαστε να συνεχίσουμε και στο μέλλον αυτές τις δράσεις μας και με τις μικρές μας δυνάμεις ευελπιστούμε να  προσφέρουμε δημιουργικά  και στους τομείς της επιμόρφωσης  και εκπαίδευσης των αθλητών  και των αθλητριών μας αλλά και των φίλων του αθλητισμού.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΕΥΚΗΣ Γ.Σ.

Από δεξιά (Φωτογραφία : Σεβαστή Βρακατσέλη):

Υποψήφια διδάκτωρα Παντείου Πανεπιστημίου-Τμήματος Ψυχολογίας  : κα Φρόσω Πατσού

Αντιπρόεδρος Αναγέννησης Πεύκης Γ.Σ  : κος Σπύρος Καραβίδας

Υπεύθυνη Διαιτολογικού γραφείου «ΘΕΡΜΙΔΑ», : κα Ειρήνη Μπαμπαρούτση

Πρόεδρος Αναγέννησης Πεύκης Γ.Σ: Κωνσταντίνος Γκριτζάπης

κα Φρόσω ΠΑΤΣΟΥ(σε φωτό της Σεβαστής Βρακατσέλη)

κα Ειρήνη ΜΠΑΜΠΑΡΟΥΤΣΗ(σε φωτό της Σεβαστής Βρακατσέλη)